Tak naprawiają u Korczyka

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Lashlo
    A gdzie Pani ??
    Jeszcze nie wróciła ze śledzenia innego niezadowolonego klienta.

Komentarz

• andrzej1962
      L&K
      • 2010
      • 1306
      • Octavia III combi (5E5)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
      • DADA 1.5 TSI 150 KM

Zamieszczone przez Lashlo
      Ponawiam
      A gdzie Pani ;-)??
      oby faktycznie się nie okazało, że to ktoś z pracowników ASO ?!

Komentarz

• Guguś
        L&K
        S_OCP Member
        • 2008
        • 1212

Zamieszczone przez radca_prawny
        Ustalenie osoby ukrywającej się pod danym nickiem nie stanowi żadnego problemu dla organów ścigania.
        Skoro osoba ukrywająca się pod nickiem radca_prawny ma świadomość co można, to dlaczego w dalszym ciągu nie prowadzi Swojej konwersacji, nie straszy Nas kolejnymi paragrafami, zapraszamy, ja już się ostudziłem, zmieniłem galoty, musiałem wyrzucić, nie dały się doprać.

Jednak pomimo faktu zabrudzonych galotów polubiłem ten dreszczyk emocji i ciekaw jestem kolejnych nietypowych świństw wydobywających się z ludzkiego ciała pod wpływem strachu :szeroki_usmiech jaki tutaj wprowadził radca_prawny :diabelski_usmiech

Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.

Komentarz

• Agamek12
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 9935
          • Ford

namo, podziwiam Twoją odwagę: nie bałeś się, że skorodowany próg nie wytrzyma ciężaru auta i spadnie on z podnośnika?
          Adam... Używam:
          Rolka: e11FL 97KM/130Nm
          Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• Northeusz
            RS
            • 2010
            • 1677
            • Octavia I (1U2)
            • AUM 1.8 20VT 150 KM

Zamieszczone przez bradley
            Proponuje aby administracja forum sprawdzila IP "radcy prawnego" a jesli nie przedstawi sie imieniem i nazwiskiem oraz nie przedstawi pelnomocnictwa iz dziala w imieniu Pana J. Korczyka to mozna poczestowac koszem owockow.
            Poza tym jak ktos wczesniej napisal straszenie kogos sadami nie przystoi radcy prawnemu i kloci sie z etyka radcy a jesli taka osoba nigdy nie byla i nie jest radca to KW.

Jako, ze w ostatnim temacie ASO przestrzelilo swoje 2 kolana i stope to zostala im tylko jedna stopa... :wink:
            Że "radca_prawny" to prawdopodobnie żaden radca prawny to już chyba wszyscy jesteśmy przekonani. Ale co by nie mówić, tekścior zastraszający wyszedł całkiem całkiem. I jak by tutaj przypomnieć zachowanie pracowników ASO podczas ostatniego spotkania z namo, gdzie zachowali się - powiedzmy - lekko odstając od najnowszych trendów biznesowych, to nie podejrzewałbym pracowników tego ASO o tak lotny tekst na forum . Ale temat niech się rozwija, bo to ASO dalej zachowuje się na zasadzie jakby małpie dać brzytwę. Forum zyskało na pewno jedno - u pana kiero w tymże ASO nasze forum jest jako strona startowa na przeglądarce .
            Pozdrawiam
            Northeusz

Komentarz

• PAOLO ESCO
              RS
              • 2009
              • 6626
              • Volkswagen
              • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Northeusz - :haha: dobreeee
              PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy

Komentarz

• andrzej1962
                L&K
                • 2010
                • 1306
                • Octavia III combi (5E5)
                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
                • DADA 1.5 TSI 150 KM

Zamieszczone przez Northeusz
                u pana kiero w tymże ASO nasze forum jest jako strona startowa na przeglądarce .
                IMO oni dążą do tego aby po wpisaniu ich w google byli na pierwszym miejscu!!!!!!!!!

Komentarz

• phoneman
                  RS
                  • 2008
                  • 3374
                  • Octavia I (1U2)
                  • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

andrzej1962, Już niedługo. Sądząc po rozwoju tego wątku
                  .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• Lashlo
                    L&K
                    S_OCP Member
                    • 2007
                    • 1455

Gdzie jest Radca!! Gdzie jest Radca!! ;-)

Komentarz

• djczas
                      RS
                      • 2005
                      • 9612

Lashlo, Na spocie wyborczym Jarosława wręcza mu kwiatki i whiskasa :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech całuje pierścień ojca dyrektora

Komentarz

• 4x4BKF
                        L&K
                        • 2010
                        • 1279

Mogły one bowiem powstać również w wyniku uszkodzeń mechanicznych czy nieprawidłowej eksploatacji pojazdu.
                        ...
                        Tak, kolega wyjeżdżał w deszcz. I przez to ta rdza.

Korczyk i jego warsztat - temat rzeka.

Nie chciało mi się cytować całego "wypracowania" "odważnego" "radcy prawnego" który zarzucając koledze ukrywanie się sam nie ma odwagi przedstawić się z imienia i nazwiska, bo za dużo miejsca by to zajęło, ale takie straszonko i takie słowa faktycznie mogą zrobić wrażenie, ale na dopiero co obudzonym w środku nocy 6-cio latku.
                        4x4

Komentarz

• Lashlo
                          L&K
                          S_OCP Member
                          • 2007
                          • 1455

djczas, , jedziemy z pochodniami do ASO Korczyk? Pani Radca Prawny zapewne zakwalifikuje ten wpis jako grozby karalne :-) Dobrze,ze mam nowa pralke,to se gacie wypiore ;-)
                          Bareja wiecznie zywy jak widac :-)

Komentarz

• djczas
                            RS
                            • 2005
                            • 9612

Lashlo, to kiedy może załatwimy jeszcze kilka ekip telewizyjnych i rozprawimy sie z radcą zbieramy ekipe ja mam prześcieradła to na nich sie transparenty zrobi

Komentarz

• Lashlo
                              L&K
                              S_OCP Member
                              • 2007
                              • 1455

djczas, i dobra. Bedzie to marsz Prawdziwych Skodziarzy na nierzetelne ASO ;-)

Komentarz

• pandzik
                                RS
                                • 2011
                                • 2254
                                • Seat

Zamieszczone przez 4x4BKF
                                radca_prawny napisał/a:
                                Mogły one bowiem powstać również w wyniku uszkodzeń mechanicznych czy nieprawidłowej eksploatacji pojazdu.
                                ...

Wczoraj trochę wiało na Śląsku. No wprawdzie nie padało, ale zawsze można się przyjrzeć powłoce lakierowej.
                                Bardziej mnie jednak martwi ta zbiżająca sie chmura pyłu. Wprawdzie ma przejść nad Polską północno-zachodnią. Ale kto to udowodni...?

Komentarz

• Agamek12
                                  RS
                                  S_OCP Member
                                  • 2006
                                  • 9935
                                  • Ford

Zamieszczone przez pandzik
                                  Wczoraj trochę wiało na Śląsku. No wprawdzie nie padało, ale zawsze można się przyjrzeć powłoce lakierowej.
                                  Bardziej mnie jednak martwi ta zbiżająca sie chmura pyłu. Wprawdzie ma przejść nad Polską północno-zachodnią. Ale kto to udowodni...?
                                  Ja Ci mówię - klej tą folię
                                  Adam... Używam:
                                  Rolka: e11FL 97KM/130Nm
                                  Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• 4x4BKF
                                    L&K
                                    • 2010
                                    • 1279

Jakie ASO taki radca prawny
                                    4x4

Komentarz

• Northeusz
                                      RS
                                      • 2010
                                      • 1677
                                      • Octavia I (1U2)
                                      • AUM 1.8 20VT 150 KM

Zamieszczone przez 4x4BKF
                                      ...

Korczyk i jego warsztat - temat rzeka.

Nie chciało mi się cytować całego "wypracowania" "odważnego" "radcy prawnego" który zarzucając koledze ukrywanie się sam nie ma odwagi przedstawić się z imienia i nazwiska, bo za dużo miejsca by to zajęło, ale takie straszonko i takie słowa faktycznie mogą zrobić wrażenie, ale na dopiero co obudzonym w środku nocy 6-cio latku.
                                      Jakich czasów doczekaliśmy. Kiedyś dzieci straszono babą jagą, później gargamelem i innymi tego typu, a teraz..."jak nie będziesz grzeczny to przyjdzie po Ciebie radca prawny z ASO Korczyk". To robi wrażenie
                                      Pozdrawiam
                                      Northeusz

Komentarz

• Skfarek
                                        RS
                                        • 2010
                                        • 4795
                                        • Octavia I (1U2)
                                        • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

"jak nie będziesz grzeczny to przyjdzie po Ciebie radca prawny z ASO Korczyk". To robi wrażenie
                                        a może: jak będziesz niegrzeczny to Ci auto w ASO Korczyk naprawię :diabelski_usmiech
                                        Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
                                        6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
                                        Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/

Komentarz

• Big
                                          RS
                                          S_OCP Member
                                          • 2007
                                          • 6389

Panowie, myślę ze nie ma co dalej bić painy po prostu trzeba watek podwiesić i dac na forum ostrzezenie dla każdego nowego żeby do ASO Korczyk nigdy, przenigdy sie nie wybierał !!!
                                          Jak widać, to ASO jest absoltunie niegodne zaufania, a przytoczone przykłady kontaktów naszego kolegi z pracownikami tego ASO tylko to potwierdzają.

Ja bym jeszcze podał link do wątków na naszym forum w których ASO Korczyk występuje w roli głównej, do SAP.
                                          Czarny Elegance

Komentarz

• 4x4BKF
                                            L&K
                                            • 2010
                                            • 1279

Zamieszczone przez Skfarek
                                            "jak nie będziesz grzeczny to przyjdzie po Ciebie radca prawny z ASO Korczyk". To robi wrażenie
                                            a może: jak będziesz niegrzeczny to Ci auto w ASO Korczyk naprawię :diabelski_usmiech
                                            Jakbym oddawał tam auto do naprawy to bym przepasał szarfą z napisem "ostatnia droga" lub "pożegnanie"
                                            4x4

Komentarz

• Korzystając z faktu że na pewno Pan to przeczyta pozwolę sobie odpisać tutaj gdyż nie mam czasu na gonienie na pocztę i wyklejanie koperty znaczkami.

Otóż Panie Tomaszu samochód najpóźniej 2-go czerwca będzie oglądał rzeczoznawca PZU. On stwierdzi co było przyczyną odpadającego lakieru, listwy i porysowanych śrub. Proszę się nie dziwić ale boję się oddawać ten samochód w Wasze ręce. Kto inny go naprawi a Pana ASO jeśli się uda pokryje koszty naprawy. Proszę nie zapomnieć że to będzie trzeci lakier na aucie i z pewnością walczył będę o odszkodowanie za spadek wartości auta. Z pewnością starczy z tego żeby vacik zapłacić do korczyka :-)

Moja postawa uchroniła mnie przed kolejnymi okresowymi wizytami w Pana ASO na kolejne poprawki. Nie mam na takie nieskuteczne poprawki czasu i ochoty.

uwaga żarcik
                                              No chyba że od 2009 roku nauczyliście się malować :-)

Komentarz

• lukaszz
                                                Ambiente
                                                • 2009
                                                • 167

Szkoda że firmy reagują na niezadowolenie klienta jak informacje o ich fuszerce wyjdą poza światło dzienne poprzez fora lub programy typu Turbo Kamera. Szkoda że firma nie znają podstawowej zasady że zadowolony klient przyprowadzi 4 nowych klientów a nie zadowolony przegoni 23 klientów (informacje wyniesione ze szkoleń).

Komentarz

• Tomek66
                                                  Classic
                                                  • 2010
                                                  • 2

Witaj oglądam Twoje zdjęcie z niedowierzaniem.Robiłem lakier w kozach już trochę latek temu i nic mi się nie dzieje złego Pozdrawiam

Komentarz

• Zamieszczone przez Tomek66
                                                    Witaj oglądam Twoje zdjęcie z niedowierzaniem.Robiłem lakier w kozach już trochę latek temu i nic mi się nie dzieje złego Pozdrawiam
                                                    Podobno są dwa uda. Uda się albo się nie uda.

Komentarz

Pracuję...